Web Analytics

Polifest, la Centrul Universitar Pitești. Punte între studenți și companii

de | 17.04.2024 13:19 | Actualitate, Cultură, Home

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București organizează cea de-a XIII-a ediție a festivalului educațional POLIFEST. La Centrul Universitar Pitești, evenimentul se va desfășura în perioada 18 – 20 aprilie, între orele 10 -16, Corp Central, Str. Târgul din Vale nr. 1. 

Vor fi organizate conferințe științifice, workshopuri, expoziții de echipamente și noi tehnologii, prezentări de oferte educaționale și oportunități de angajare, dar și manifestări conexe.

Citește și Producția auto din România a crescut cu 7% în primul trimestru

„Într-o piață a muncii extrem de dinamică și modernă, credem că viitorii angajați trebuie să aibă oportunitatea de a se sincroniza cu marile companii care dau tonul industriei. Rolul POLIFEST este să creeze o punte între studenți, elevi, cadre didactice, specialiști, cercetători și companii. Cu o ofertă educațională diversă și absolvenți cu rezultate de excepție, POLITEHNICA București se vmândrește cu faptul că pregătește specialiștii și experții viitorului, principalii vectori ai schimbării și dezvoltării societății. Totodată, cele două centre ale universității noastre, Centrul Universitar București și Centrul Universitar Pitești, vor găzdui cele mai noi tehnologii, creând astfel un mediu propice de întâlnire între viitorii specialiști și liderii industriei”, a transmis universitatea într-un comunicat.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *