Web Analytics

Policlinica Mioveni, una dintre cele mai moderne din judeţ

de | 14.02.2018 18:08 | Politica si Administratie

17 mioveniPentru administrația locală din Mioveni, accesul cetățenilor la servicii medicale de calitate și diversificate reprezintă o prioritate.

Locuitorii orașului, dar şi cei din zonele limitrofe beneficiază la Policlinica Mioveni de următoarele specializări: ecografie, medicină internă, stomatologie, medicină de familie, laborator de analize medicale, cabinet de tehnică dentară, audiometrie, dermatologie, pediatrie, planificare familială, ORL şi psihologie, kinetoterapie, fizioterapie. Printre cabinetele deschise funcţionează şi unul în domeniul ortezării, protezării şi recuperării medicale.
Investiţia de modernizare a imobilului a fost susţinută cu fonduri de la bugetul local a fost inaugurată în anul 2015, iar aici au fost amenajate 17 cabinete medicale, 5 locuri de parcare interioare pentru ambulanţe şi laboratoare pentru analize. De asemenea, s-a extins prin construire nivelul I al clădirii (cu 5 cabinete pe etaj şi 2 băi) şi a fost realizată mansardarea imobilului. Aici s-au amenajat încă 12 cabinete, 2 magazii şi 5 grupuri sanitare.
Totodată, în incinta Policlinicii Mioveni îşi desfăşoară activitatea şi Substaţia Mioveni a Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş, unde există 6 ambulanţe, 4 de intervenţie şi 2 folosite pentru transportul pacienţilor dializaţi.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole