Web Analytics

Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition ’21 – un ATV dedicat pasionaților de întreceri

de | 15.09.2021 13:28 | Actualitate

Dacă ești adeptul aventurii și adrenalinei, atunci o variantă care cu siguranță îți va plăcea constă în plimbările off-road. ATV-urile sunt vehicule potrivite pentru acest tip de activitate, deoarece au capacitatea de a trece peste obstacole destul de dificile și de a parcurge trasee accidentate, care sunt greu de accesat. Dacă vrei să faci performanță și să creezi invidie în jurul tău, trebuie să știi că Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition este un ATV foarte puternic, ce are un ADN sportiv accentuat.

Acest vehicul se poate înmatricula la primărie (omologare T3b), fiind disponibilă și omologarea Euro4. ATV-ul Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition ’21 poate fi condus de deținătorii de carnet categoria B. Dacă vrei să achiziționezi acest ATV, atv-vanzari.ro te așteaptă cu prețuri competitive, cu o garanție de 2 ani și posibilitatea de plată în rate.

Mecanică și motorizare

ATV-ul Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition ’21 are caracteristici tehnice demne de un vehicul cu o putere de invidiat, fiind un autoturism special conceput pentru a oferi o experiență cât mai plăcută și cât mai palpitantă. Acesta are un motor ProStar 952cc, în 4 timpi, 2 cilindri, SOHC, EFI, cu o putere de 89 CP, care este cuplat la o cutie de viteze automată PVT. Combustibilul utilizat pentru acest ATV este benzina, rezervorul având o capacitate de 19.9 litri. Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition ’21 este prevăzut cu mânere pentru pasager, faruri cu halogen și bord digital multifuncțional cu display digital LCD de 4″, cu toate datele necesare. ATV-ul are sistem de control electronic al accelerației ETC, sistem de control la frânare EBS și sistem încărcare Lock & Ride, fiind dotat cu amortizoare Walker Evans reglabile în 3 poziții. Atât frâna față, cât și cea spate sunt cu discuri hidraulice, suspensia față fiind cu basculă triunghiulară arcuită și cursă 292mm, iar cea spate este IRS cu basculă triunghiulară cu bară stabilizatoare și cursă 356mm.

Designul ATV-ului Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition ’21

Fiind un ATV foarte puternic, acesta are un design demn de aventură, fiind inspirat de lumea curselor. Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition ’21 are un design agresiv, care se ridică la nivelul performanțelor, fiind disponibil în schema de culoare Black Pearl. În ceea ce privește dimensiunile, acest ATV are o înălțime de 1434 mm, lățime de 1427 mm și o lungime de 2261 mm, greutatea lui fiind de 417 kg.

Astfel, ATV-ul Polaris Scrambler XP 1000 S Race Edition ’21 este un ATV special creat pentru iubitorii de adrenalină. Motorizarea puternică, dimensiunile acestuia, cât și caracteristicile tehnice pe care le are, fac din acest ATV un adversar agresiv pentru cursele pe teren accidentat, indiferent de dificultatea acestuia.

Sursa foto: atvrom.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii