Poiana Lacului: Reținut pentru ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală

de | 1.09.2021 18:28 | Actualitate, Home

În ziua de 31 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Poiana Lacului, bănuit de săvârșirea faptelor.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada august 2020-august 2021, cel în cauză ar fi avut manifestări de natură sexuală explicite, în locuri publice, iar în două dintre situații ar fi abordat persoane de sex feminin în apropierea cărora se manifesta.

 

Citește și Verificări ale polițiștilor privind organizarea pazei în județul Argeș

 

În cursul zilei de 31 august a.c., cel în cauză a fost identificat pe raza localității de domiciliu, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului punând în executare un mandat de aducere privind pe bărbatul bănuit, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acest articol este despre: agresiune sexuala,arges,poiana lacului,retinut

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole