Web Analytics

Poghirc nu şi-a mai depus dosarul pentru postul de manager la „Davila”

de | 9.04.2020 13:31 | Culise

Surpriză! Fostul manager al Teatrului „Davila”, Nicolae Poghirc, nu și-a mai depus proiectul de management pentru următorii 3 ani. Marți, 7 aprilie, era ultima zi în care Poghirc putea să își depună dosarul, ceea ce reprezenta pentru el o șansă în plus pentru câștigarea funcției de manager la teatrul din Pitești.
Ce-i drept, Poghirc a luat 9,31 la evaluarea mandatului său, care a expirat la sfârșitul lui martie. Din comisia care l-a evaluat au făcut parte directorii a două teatre din țară și un consilier județean. Datorită notei obținute, Poghirc avea dreptul să participe la o nouă reevaluare, care consta în depunerea unui nou proiect de management pentru următorii trei ani. Având în vedere că nu s-a mai înscris, autoritățile vor organiza un concurs deschis pentru funcția de director al teatrului, la care poate participa oricine, inclusiv Poghirc, însă e greu de crezut că acesta o va mai face dacă acum a dat bir cu fugiții. Data acestui concurs nu a fost încă anunțată. Până atunci, cunoscutul actor Constantin Cotimanis rămâne director interimar la „Davila”.
Reamintim că, în luna martie, două actrițe au ieșit în presă și l-au acuzat pe Poghirc de hărțuire sexuală, iar alți angajați și-au spus nemulțumirile în articolele apărute în Jurnalul de Argeș.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii