Web Analytics
scris marți, 15.08.2023

Podul de la Brăila, închis luni noapte, în minivacanța de Sfânta Maria. „Constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare”

Circulaţia pe podul peste Dunăre de la Brăila a fost închisă luni noapte, iar sute de șoferi fie au făcut cale întoarsă, fie au așteptat în mașini până dimineață. Conform programului anunțat de autorități, noaptea, traficul pe pod este oprit, dar în weekend-uri și de sărbători legale circulația rămâne deschisă. Reprezentanții companiei de drumuri spun că podul a fost închis întrucât „constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare”. Asta deși se anunțase că „în minivacanţa de Sfânta Maria circulația pe podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va fi permisă în mod excepțional și în noaptea de luni spre marți”.

Podul de la Brăila, închis luni noapte, în minivacanța de Sfânta Maria. „Constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare”

Citește și: Kelemen Hunor lovește puternic din opoziție: „Ceea ce intenționează să facă Guvernul este o tentativă de asasinat cultural cu premeditare”

Unii dintre șoferi și-au exprimat revolta pe rețelele de socializare, unde au reclamat o „mare bătaie de joc”: „Podul peste Dunăre închis pe timpul nopții, asta deși decizia oficială a fost ca în noaptea de 14 spre 15 august podul să fie deschis! Sute de mașini stau acum la Bac de cel putin 3 ore așteptând momentul sa poată traversa Dunărea. Șoferii au sunat la 112 și au primit sfaturi: să aștepte ora 6 dimineața să treacă podul sau să găsească rute alternative dacă nu vor sa aștepte bacul. Oamenii, mulți cu copii, s-au trezit într-o situație dificilă, fiind nepregătiți să piardă o noapte pe drumuri pentru că cineva a anulat decizia inițială ca podul să fie deschis. Bravos!”.

Citește și: Scandal pe plajă la Costinești. Două grupuri de turiști s-au încăierat beți, apoi s-au luat la bătaie cu polițiștii

Reprezentanții companiei de drumuri spun că podul a fost închis întrucât „constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare”. „Podul încă este în administrarea constructorului. Noi am convenit ca în week-end și de sărbători podul să fie deschis și noaptea, însă constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare, motiv pentru care podul a fost închis luni spre marți. Precizez, însă, că podul va fi deschis în această seară, fiind sărbătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Alin Șerbănescu, citat de observatornews.ro.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nimic nou in Romania.Cel care este umilit este tot cetateanul ca de obicei.Si apoi ne intrebam de ce oamenii nu au incredere in autoritati?!
    Raspuns:Pentru ca nu sunt autoritare.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită