Web Analytics

Podium pentru piloții RB Racing. Doi dintre piloții musceleni au participat la Etapa de Slalom Paralel de la Sibiu

de | 13.06.2022 22:17 | Actualitate, Sport

În acest weekend s-a desfășurat etapa a doua din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel, etapă ce a fost găzduită de circuitul de la baza sportivă Pompierul din orașul Sibiu. Juniorii clubului RB Racing, Teodora Merlă și Mihai Pelmuș au confirmat și de această dată forma sportivă foarte bună, clasându-se pe podiumul competiției. Teodora Merlă, avându-l în dreapta ca mentor și copilot pe multiplul campion național, Gigi Ticuță, a reușit să se claseze pe locul al doilea în cadrul clasei femina și pe locul al șaptelea la Juniori din 17 concurenți.

Pilotul muscelean Mihai Pelmuș a terminat pe locul al doilea

Campionul de la Rallycross, Mihai Pelmuș, a terminat pe locul al doilea în clasamentul Juniorilor după ce a dominat categoric faza calificărilor. Din păcate, emoțiile l-au copleșit și a comis o mică greșeală care l-a privat de prima treaptă.

Citește și: GICĂ POPESCU SE ALĂTURĂ ECHIPEI PRIMA TV ÎN CALITATE DE EXPERT. EL VA ANALIZA MECIURILE NAȚIONALEI DE FOTBAL, DIFUZATE DE PRIMA TV ÎN URMĂTORII 4 ANI

In cadrul clasamentului general Mihai Pelmuș se situează pe poziția a doua din 38 de piloți înscriși în competiție, după cele două etape desfășurate, fiind implicat atât în bătălia pentru titlul de campion al disciplinei, după cum este și favorit pentru titlul la juniori.

Juniorii clubului RB Racing

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *