Web Analytics

„Poate că, dacă avea o viteză de 70, şi nu de 130 km la oră, nu se întâmpla treaba asta”

de | 22.09.2022 12:40 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Spune primarul Alecu Baicea despre accidentul mortal de la Căldăraru

Întoarcerea spre casă s-a sfârșit tragic pentru un tânăr de 26 de ani din Căldăraru. Mai exact vineri, 16 septembrie, spre sâmbătă noaptea, Florin Bîrleanu a murit într-un accident de mașină. Tânărul se întorcea din Franța, acolo unde lucra ca șofer, iar la aproximativ 10 kilometri de casă, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Florin a fost aruncat în afara mașinii și a murit pe loc. Anchetatorii spun că tânărul nu purta centură, iar vitezometrul indica 130 km pe oră.

Accidentul s-a petrecut în apropierea comunei Căldăraru, pe drumul național 65A, aflat acum în reparații și care pune șoferii în dificultate. Tocmai din cauza aceasta, și starea carosabilului ar putea fi considerată ca fiind unul dintre motivele pentru care s-a produs accidentul, după cum chiar tatăl lui Florin a declarat pentru presa națională: „Din cauza drumului s-a dus copilașul meu!” Prin urmare, l-am contactat pe primarul comunei Căldăraru, care nu crede că „drumul a fost de vină neapărat”.

Citește și Numărul accidentelor în care au fost implicate trotinete electrice, de 20 de ori mai mare decât acum patru ani

Iată ce ne-a declarat Alecu Baicea: „Era un băiat de nota 10, liniștit. Totul s-a întâmplat pe drum drept. E vorba despre DN 65A, un drum în lucru. Într-adevăr, există câteva denivelări acolo, dar nu cred că asta e cauza principală. Nu știu dacă drumul a fost de vină neapărat. Poate că dacă avea o viteză de 70, și nu de 130 km la oră, așa cum arăta kilometrajul, nu se întâmpla treaba asta. Și poate că și din cauza oboselii s-a întâmplat. Din câte știu, venea din Franța și conducea de câteva zile. Nu avea nici centură, pentru că l-a aruncat din mașină și cred că apoi mașina a trecut peste el. Era sânge și pe roțile din spate. Era și noapte, avea și viteză, dar drumul era liber. Nu știu și nu cred că ăsta ar fi fost motivul. Cine știe?!… Asta a fost soarta. Era un băiat tânăr, cu viitorul în față”.

Citește și Sub influența alcoolului și fără permis, a provocat un accident. Copil de doi ani transportat la spital

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *