Web Analytics
scris miercuri, 08.11.2023

Poate că ăsta a fost jocul! Lasconi i-a luat faţa lui Şoşoacă

Limitarea plăților cash și lăcomia băncilor sunt la concurență în prime time cu scandalul Lasconi/odrasla, Lasconi/USR, Lasconi/LGBT. Războiul Hamas-Israel e tratat cel puțin la paritate ca timpi de antenă, dacă nu chiar surclasat, de războiul Elenei Lasconi cu toată lumea și cu ea însăși. Femeia a dat lovitura!
Primărița Câmpulungului a ajuns la o expunere media și social media similară Covidului din perioada în care pandemia era în vârf de audiență şi făcea bulevarde pustii în centrul Manhattanului. Culmea ironiei, toată viața a alergat Elena Lasconi după audiență, doar asta a hrănit-o, precum fisiunea nucleară ciuperca atomică, iar acum audiența o izbește din plin. În plex, în față și mai ales în familie. Politic însă, Elena Lasconi va supraviețui. Ba chiar va transforma grenada cu suspans de Netflix, pe care i-a aruncat-o fiica în față, într-un avantaj electoral uriaș. Care avantaj provine din poziția de victimă și face futile alegerile de la anul din Câmpulung Muscel.

Poate că ăsta a fost jocul! Lasconi i-a luat faţa lui Şoşoacă

Practic, PSD, PNL și celelalte partide ar putea face doar act de prezență deoarece alegerile au fost câștigate cu un an înainte de familia tradițională musceleană reprezentată, ironic sau nu, de Elena Lasconi din Hațeg. Însă cel mai ciufulit, ciuruit și cufurit partid va ieși USR-ul, care riscă să se autopulverizeze după ce a ras-o cu tancul pe Lasconi de pe lista europarlamentară. Hai cu propriul partid, doamna primar, că oricum nu mai ai nevoie de ei! Pe mine chiar nu m-ar mira dacă ai apărea cu Partidul Elena Lasconi sau cu Partidul Familia Tradițională. Oricum peste 90% dintre români au înțeles mesajul, iar tu, Elena, ești un Elon Musk al PR-ului. Poate că ăsta a fost și jocul, dacă a existat vreo strategie, ca o femeie de alt profil s-o facă irelevantă pe Diana Șoșoacă.

Citește și Elena Lasconi, reacție la acuzațiile fiicei: „Va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă”

Citește și George Simion nu are card. Pentru salariu, deputatul trece pe la casierie

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *