Web Analytics

PNL sprijină din ce în ce mai mult eforturile opoziţiei din Republica Moldova de a crea un stat democratic şi prosper

de | 28.09.2017 12:27 | Politica si Administratie

18 ludovicSăptămâna trecută, Ludovic Orban, președintele PNL, s-a aflat într-o vizită la Chișinău, prilej cu care a avut întâlniri cu liderii și membrii celor trei partide de opoziție din Republica Moldova și a demonstrat încă o dată că PNL sprijină tot mai mult eforturile opoziției din Republica Moldova de a crea un stat democratic și prosper.

Iată care a fost mesajul lui Ludovic Orban la încheierea întâlnirilor: „Salut apropierea celor trei partide de opoziție din Republica Moldova de valorile Partidului Popular European. Îndemn la unitate aceste trei formațiuni politice: Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Liberal Democrat din Moldova. Unirea face puterea!
Partidul Naţional Liberal nu uită că este Partidul Marii Uniri. PNL va sprijini din ce în ce mai mult eforturile opoziției din Republica Moldova de a crea un stat democratic și prosper, pentru că are o datorie sacră față de Basarabia, iar drumul Republicii Moldova de astăzi, către Europa, trece prin România.
Vom face tot ce ne stă în putință pentru a ajuta acest stat frate să rămână aproape de valorile democratice europene.
Maniera abuzivă prin care Partidul Democrat, condus de Vlad Plahotniuc, înțelege să exercite presiuni politice asupra partidelor de opoziție, încalcă drepturile democratice ale cetățenilor, crează o atmosferă de insecuritate, de neîncredere și îndepărtează pe zi ce trece Republica Moldova de Europa civilizată”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii