PNL îl propune pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier

de | 18.11.2021 15:18 | Actualitate, Home

PNL îl propune pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. Conducerea partidului a votat în unanimitate propunerea, însă liberalii vor în continuare să dețină primii funcția de premier în cadrul rotației cu PSD.

 

Anunțul oficial a fost făcut de vicepreședinții PNL, Gheorghe Flutur și Rareș Bogdan. Decizia de a-l nominaliza pe Nicolae Ciucă premier a fost discutată în prealabil de Florin Cîțu cu președintele Iohannis, iar Biroul Executiv al PNL a votat în unanimitate propunerea.

 

Citeste si Guvernul Cioloș NU a reușit să obțină votul de învestitură al Parlamentului României. Doar 88 de parlamentari au votat pentru

În momentul acesta, șeful echipei de negociere este Nicolae Ciucă. Important e să punem azi punct la programul de guvernare. Trebuie să avem un guvern legitim. Mai importantă este țara decât un om, am terminat programul de guvernare și acum stabilim propunerea de premier. Trebuie să observăm atitudinea pragmatică a președintelui nostru de partid”, a declarat Flutur.

Nicolae Ciucă a mai fost nominalizat o dată de președintele Iohannis candidat pentru funcția de premier al unui guvern minoritar PNL – UDMR, în octombrie, dar și-a depus mandatul pentru că nu a reușit să strângă o majoritate guvernamentală.

Acest articol este despre: klaus iohannis,nicolae ciuca,pnl,premier,psd

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...