Web Analytics
scris marți, 26.06.2018

PNL îi cheamă pe argeșeni la miting

PNL îi cheamă pe argeșeni la miting

miting pnl 1250Potrivit unui comunicat de presă remis de către departamentul de comunicare al filialei județene, Partidul Naţional Liberal, iniţiatorul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, îşi cheamă toţi susţinătorii la miting în Piaţa Izvor, lângă Palatul Parlamentului, în Bucureşti. Mitingul la care sunt așteptați 15000 de oameni este programat pentru ziua de miercuri, 27 mai, orele 12.00. PNL Argeş îi cheamă, deasemenea, pe toţi argeşenii care vor schimbare să vină în Piaţa Izvor şi să susţină, astfel, filiala judeţeană a PNL şi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă!

PNL este partidul care a decis să ia atitudine şi să iniţieze această moţiune de cenzură, fiindcă România traversează o perioadă extrem de dificilă.

Iată şi motivele:

În primul rând, un infractor dovedit vrea să evite puşcăria şi să scape de efectele legii. Chiar mai mult, vrea să modifice legea, aşa încât mulţi alţi infractori să scape basma curată. Nu ne dorim o ţară subdezvoltată, condusă de penali! PNL vrea o Românie curată!

În al doilea rând, „Guvernul Dăncilă” nu înregistrează nicio performanţă pentru România, intrând astfel în seria celorlalte guverne PSD, la fel de ineficiente: Grindeanu şi Tudose. Românii au aşteptat spitale, autostrăzi, şcoli, grădiniţe, creşe, investiţii – şi nu au primit nimic! Tot ce au văzut, de la alegeri până acum, este o luptă la baionetă pentru modificarea legilor justiţiei!

Încă de la instalarea celor mai inefeciente guverne din istoria României – „Grindeanu-Tudose-Dăncilă”, PNL a făcut opoziţie, zi de zi, arătând românilor care sunt adevăratele mize ale PSD.

Haideţi la miting!

Haideţi să scăpăm de acest „Guvern Dăncilă” care a abandonat România de dragul penalilor!

Haideţi alături de PNL!”, este îndemnul liberalilor argeșeni

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...