Web Analytics

PNL Argeș. Conferința „Revitalizarea fostelor platforme industriale” – un pas decisiv pentru schimbarea orașului Câmpulung

de | 31.03.2024 14:04 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Biroul de presă al PNL Argeș ne-a remis un comunicat referitor la organizarea în ziua de joi, 4 aprilie, a unui eveniment ce vizează „revitalizarea industrială”. Iată comunicatul:

Citește și: Alina Gorghiu, la Piteşti: „Educaţia juridică din şcoli trebuie să devină o prioritate”

Câmpulungul, un oraș cu o istorie bogată și cu o importanță deosebită în istoria Țării Românești, se pregătește să intre într-o nouă etapă de dezvoltare economică și revitalizare industrială.

În ultimii 34 de ani, orașul nu a mers în direcția sănătoasă, iar acum este momentul să schimbăm această tendință și să aducem oamenilor locuri de muncă și o viață mai bună.

Organizarea conferinței „Revitalizarea fostelor platforme industriale” are loc pe 4 aprilie 2024 și reprezintă o oportunitate vitală pentru a pune bazele unui plan de schimbare a Câmpulungului. Acest eveniment va aduce împreună specialiști de marcă din domeniul economic și industrial, alături de reprezentanți ai administrației locale și ai mediului de afaceri, pentru a identifica soluțiile optime pentru revitalizarea economiei locale.

Conferința va fi moderată de Norris Marcu Măgeanu, președinte PNL Câmpulung și candidat la primăria orașului Câmpulung și un susținător al schimbărilor pozitive.

În paralel cu eforturile de revitalizare a industriei, ne concentrăm și pe dezvoltarea turismului în zona Muscelului.


Organizația de management a Destinației ( OMD) Cetatea Făuritorilor de Țară și culoarul Rucăr va reprezenta un pas major în promovarea turistică a zonei și generarea de locuri de muncă și bunăstare.
Cu măsuri adecvate și strategii bine definite, vom promova potențialul turistic al regiunii și vom atrage fluxuri importante de turiști și investiții în domeniu.


Orașul Câmpulung are o istorie îndelungată și bogată, fiind un loc care a jucat un rol esențial în formarea și evoluția țării noastre. Cu sprijinul comunității și al partenerilor noștri, vom continua să scriem împreună povestea acestui oraș, aducându-i o nouă perioadă de prosperitate și dezvoltare”.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *