Ploaia torențială a făcut ravagii în Argeș

de | 16.03.2021 09:33 | Actualitate, Home

 

În urma cantității de ploi acumulate în seara de luni, 15 martie și în noaptea dintre 15 spre 16 martie, mai multe gospodării din Argeș au fost inundate. Două gospodării din Ștefănești și o curte din comuna Bradu au fost acoperite de apă. Disconfortul de precipitații a produs pagube și în Pitești. Ploaia a pătruns și la vestiarele de la Sala Sporturilor. Acestea s-au umplut de apă.

Pe parcursul ultimelor săptămâni ale lunii martie, se vor înregistra precipitații pe arii extinse și vor fi semnalate cantitativ, spun meteorologii.

CITEȘTE ȘI Două localități din Argeș se află în scenariul roșu

Acest articol este despre: #ravagii,arges,,Gospodarii,inundatii,ploaie

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...