Web Analytics
scris luni, 21.10.2024

Pleacă antrenorul Marius Bratu de la Muscelul Câmpulung?

Divizionara secundă Muscelul Câmpulung are un parcurs dezastruos cu Marius Bratu la conducerea băncii tehnice. A debutat cu un eșec la scor, 0-3 cu Corvinul Hunedoara, după care a înregistrat același rezultat cu Metaloglobus, iar ulterior a cedat cu 0-4 în fața Chindiei Târgoviște. Sâmbătă, 19 octombrie, FC Muscelul a mai contabilizat o înfrângere dureroasă, 0-4 în fața CSC Șelimbăr.

Pleacă antrenorul Marius Bratu de la Muscelul Câmpulung?

În urma acestor rezultate, nu este exclus ca Marius Bratu să plece în curând

FC Muscelul Câmpulung nu numai că are eșecuri pe linie în mandatul lui Marius Bratu, dar nici nu a marcat. Antrenorul a declarat că vina îi aparține, pentru că în astfel de situații, cu înfrângeri pe linie, vinovat este doar șeful băncii tehnice.

”Sunt atât de supărat și nemulțumit încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Un aspect e cert, lucrurile nu merg așa cum trebuie. Lăsând la o parte că am primit patru goluri și echipa nu are rezultate, e clar că vinovat este antrenorul. Îmi asum toate rezultatele, eu sunt la cârma echipei.

Tot timpul ești expus, știam unde vin, m-am gândit și la demisie. Am dormit trei ore noaptea trecută. Te gândești la toate, îți faci gânduri și după joc, dar și după rezultate. Dacă cei din conducere vor decide că sunt vinovat, nu este o problemă să plec. Important e ca echipa să iasă din criză, pentru că este o criză”, a declarat Marius Bratu, la finalul partidei cu CSC Șelimbăr.

Însă, după reacția lui Bratu, conducerea a transmis că actualul ”principal” are toată susținerea și că momentan nu va fi demis.

Citește și: „Școala altfel” la Dinamo – FCSB

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...