Plantare de arbori în Pitești cu ocazia Zilei Mediului

de | 2.06.2021 19:29 | Actualitate

Pitești Retail Park adoptă un spațiu verde de Ziua Mediului, în cadrul campaniei ”Natura unui MULȚUMESC”. Astfel, sâmbătă, 5 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului, Pitești Retail Park, împreună cu Universitatea din Pitești – specializarea Ingineria Mediului, Horticultură, Ecologie și Protecția Mediului – și cu Primăria Pitești, va demara o acțiune de plantare a 50 de arbori la intrarea în orașul Pitești, în proximitatea Podului Viilor.

 

Citește și Săli de sport pentru școli piteștene, finanțate de CNI

 

Acțiunea face parte dintr-un parteneriat cu Primăria Pitești, prin care Pitești Retail Park se asigură că acest spațiu va fi întreținut și monitorizat permanent, prin toaletarea corespunzătoare a copacilor, irigații și tratamente de specialitate. Seria de acțiuni pentru îmbunătățirea spațiului verde și a ecosistemelor naturale va continua, sâmbătă, 12 iunie, cu instalarea a 50 de căsuțe pentru păsările care locuiesc în pădurea Trivale, zona de promenadă.

Acțiunea de plantare demarată de Pitești Retail Park face parte din campania NATURA UNUI MULȚUMESC, un demers de conștientizare a impactului uman asupra mediului înconjurător.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii