Web Analytics

Plafonarea RCA, prelungită pentru încă trei luni

de | 28.03.2024 12:10 | Actualitate, Home

Tarifele RCA vor rămâne plafonate până la 30 iunie, o extindere de încă 3 luni față de termenul actual, a anunțat premierul Ciolacu, carea precizat că decizia va fi adoptată de Guvern. Actuala plafonare a tarifelor expira în perioada imediată, la sfârșitul lunii martie, după ce a fost extinsă în mai multe rânduri în ultimul an, potrivit profit.ro. 
Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

inuare, dar în alt domeniu, cel al asigurărilor. Prelungim cu încă trei luni plafonarea tarifelor RCA, până la 30 iunie. Vrem să combatem orice risc de creștere excesivă a prețurilor din cauza dezechilibrelor produse anterior pe această piață. Și să dăm o mână de ajutor românilor, cum a făcut recent ASF și a redus serios asigurarea RCA în cazul transportatorilor”, a arătat prim-ministrul.

În urmă cu un an a fost emisă de către Guvern o hotărâre privind stabilirea tarifelor de primă maxime și a altor măsuri aplicabile de către societățile de asigurare care practică asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și de tramvaie.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *