Piteștiul – pe harta gimnasticii românești!

de | 25.11.2022 13:04 | Actualitate, Home, Sport

În urma competiției naționale organizată de Federația Română de Gimnastică, la care au participat sportivele Clubului „Olimpic Argeș Gym”, de la Centrul Cultural Pitești, piteștencele au obținut punctaje meritorii, care le-au propulsat pe primele locuri, în cursa certificărilor pentru selecția și constituirea primului lot național de Gimnastică Acrobatică.

Sportivele din Pitești care au concurat pe ramura de Gimnastică Acrobatică, la Categoria Duo, s-au clasat pe locul I, obținând Certificarea Gold – cel mai mare punctaj la această categorie, din cele cinci cluburi de gimnastică acrobatică din țară, înscrise în competiție. La Categoria Grup, gimnastele piteștence au obținut Certificare Silver – locul al II-lea, iar Certificarea Bronze a fost obținută la categoriile Trio Mic și Trio Mare.

Citește și: Uite cine sunt spiridușii lui Moș Crăciun la Pitești!

Piteștiul a fost reprezentat cu cinste, fiind remarcată, de către organizatori și antrenori recunoscuți la nivel național, evoluția profesionistă a gimnasticii piteștene și prestația deosebită a sportivelor de la Centrul Cultural Pitești, coordonate de antrenoarea Nicoleta Andrei.

Evenimentul „ Gimnaști mici. Mari Campioni”, organizat la Bacău, face parte din Programul de Dezvoltare și Concurs derulat de FRG, iar certificările s-au acordat, în funcție de punctaj, sportivilor care vor fi, ulterior, după o analiză de specialitate la nivel înalt, desemnați, în funcție de ramura și categoria la care au concurat, drept campioni sau componenți ai lotului național de juniori.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *