Piteştiul – gazda Festivalului Naţional de Muzică Folk “Trivale Fest 2021”

de | 27.09.2021 19:10 | Cultură, Actualitate

Piteştiul a fost anul acesta gazdă pentru mai multe manifestari cultural artistice, prinzând viaţă şi culoare. Toamna aduce la Piteşti un nou eveniment de marcă – Festivalul Naţional de Muzică Folk Trivale Fest 2021″, ajuns la cea de-a şasea ediţie şi care debutează în data de 23 octombrie, de la ora 18.00, în sala de concerte a Filarmonicii Piteşti.

CITEȘTE ȘI: „CLASICI AI PICTURII ROMÂNEȘTI”, expoziție temporară la Muzeul Județean Argeș

Festivalul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare susținute de corifei ai genului. Cei interesați de premiile festivalului se pot înscrie în concurs până pe data de 21 octombrie. Preselecția va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 10.00, la Centrul Cultural Pitești, în Sala Ars Nova din imobilul Casa Cărții.

CITEȘTE ȘI: Jurnal din cana cu păsări. ŞANTAJ la teatru!

Regulamentul și fișa de înscriere sunt postate pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro) și pe pagina oficială de Facebook a instituției. Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon al Centrului Cultural Pitești – 0248/219976.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii