Web Analytics
scris marți, 27.02.2024

Pitești. Un polițist a găsit o geantă cu 15.000 de euro! A restituit-o femeii care o pierduse

Luni, 26 februarie, în jurul orei 21:50, un polițist de 48 de ani, aflat la cumpărături la un centru comercial din Pitești, a observat la ieșirea spre parcare o geantă de damă, pe o bancă, fără ca în apropiere să vadă altcineva acest lucru.

Pitești. Un polițist a găsit o geantă cu 15.000 de euro! A restituit-o femeii care o pierduse

Citește și: Pitești. Un dispozitiv suspect, descoperit amplasat sub o mașină parcată

Polițistul, cu experiență de investigare a faptelor contra patrimoniului, și-a seama că geanta a fost uitată, așa că nu a stat pe gânduri și a dus-o la secția unde lucrează.

Acolo, împreună cu colegii, a verificat conținutul, găsind suma de aproximativ 15.000 de euro, precum și alte obiecte în baza cărora a putut stabili identitatea deținătoarei de drept.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, polițistul a dus verificările până la final, astfel că în jurul orei 22:30 a ajuns la o adresă din comuna Bascov, unde, după ce femeia în cauză a demonstrat că este deținătoarea de drept a genții și conținutului, acesteia i-a fost restituit obiectul pierdut.

Femeia, de 45 de ani, a avut astfel parte de o mare bucurie.

Felicitări comisarului șef de poliție BUNESCU Valentin Alin, din cadrul structurii de investigații criminale a Secției 2 Poliție Pitești, pentru modul în care a ales să își îndeplinească datoria de om și de polițist!” – a transmis IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...