Pitești: Un nou semafor cu buton, pe strada Vasile Pârvan!

de | 20.10.2021 18:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Începând de astăzi, 20.10.a.c., Primăria Municipiului Piteşti a pus în funcţiune pe culoarea galben intermitent un semafor cu buton pe strada Vasile Pârvan, bl. A5 (intersecție cu strada Pescarilor).

CITEȘTE ȘI: Fiica fostului primar de la Căteasca a murit într-un accident grav în Italia

Începând cu data de 21.10.2021, după ora 14:00, va avea regim normal de funcţionare, pietonul apăsând butonul de cerere şi apoi asteptând secundele indicate de numărător până la apariţia culorii de traversare. Montarea acestui semafor va asigura o mai bună siguranţă a persoanelor care tranzitează, dar şi pentru cei care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă.

Acest articol este despre: mașini,pitesti,semafor,sofer,străzi,vasile parvan

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed