Web Analytics

Pitești. Un bărbat cu dosar penal a furat mai multe produse din supermarket

de | 28.09.2022 14:03 | Actualitate, Home

Un bărbat de 45 de ani din Pitești a fost reținut după ce a furat mai multe produse dintr-un supermarket din muncipiu. De menționat este că bărbatul în cauză era cercetat într-un alt dosar penal tot pentru furt.

IPJ Argeș transmite:

În ziua de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Pitești.

Citește și: Amenzi de 500 lei pentru minorii care fumează în locuri publice

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 05 septembrie a.c., bărbatul ar fi sustras mai multe produse dintr-un supermarket din Pitești.

Menționăm faptul că bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, fiind cercetat într-un alt dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt.

După administrarea probatoriului, bărbatul  a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit agentului economic.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *