Web Analytics

PITEȘTI – Ultima ședință ordinară a Consiliului Local

de | 23.12.2020 09:51 | Actualitate, Politica si Administratie

Consiliul Local al municipiului Pitești se reunește astăzi în ultima ședință ordinară din acest an.

ORDINEA DE ZI: 

# Încep lucrările de reabilitare pe mai multe străzi din Pitești
# Se va vota și începerea investiției: „Transformare Cămin C3 – Liceul Tehnologic Dimitrie Dima, în clădire de locuințe sociale”.
Pe 23 decembrie are loc o nouă ședință de Consiliu Local al municipiului Pitești. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâri privind aprobarea  documentației de avizare pentru diverse lucrări de investiții. Consilierii locali piteșteni urmează să aprobe următoarele:
1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Reabilitare Strada Episcop Grigorie Leu”.
– valoarea totală estimată a lucrării este de 2.222.486,91 lei, inclusiv TVA.
2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Modernizare strada Amurgului”.
– valoarea totală estimată a lucrării este de 1.250.781,42 lei, inclusiv TVA.
3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Lărgire Calea Craiovei zona Târg Săptămânal”.

CITEȘTE ȘI…Lăsconi vrea city manager şi la Câmpulung

– valoarea totală estimată a lucrării este de 3.018.575,63 lei, inclusiv TVA.
4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Lărgire strada Tineretului zona Școala Gimnazială Mihai Eminescu.
– valoarea totală estimată a lucrării este de 775.967,37 lei, inclusiv TVA.
5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Reabilitare strada Petre Ispirescu, etapa a-II-a”.
– valoarea totală estimată a lucrării este de 1.713.794,75 lei, inclusiv TVA.
6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Modernizare strada Nicolae Brânzeu”.
– valoarea totală estimată a lucrării este de 1.223.342,17 lei, inclusiv TVA.
7. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Transformare Cămin C3 – Liceul Tehnologic Dimitrie Dima, în clădire de locuințe sociale”.
– valoarea totală estimată a investiției este de 9.812.778,87 lei, inclusiv TVA.
8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de avizare pentru lucrări de intervenții aferentă obiectivului de investiții ”Modernizare strada Profesor Ion Angelescu, municipiul Pitești, județul Argeș.”
– valoarea totală estimată a investiției este de 2.106.611,81 lei, inclusiv TVA.
De asemenea, consilierii locali vor dezbate alte două proiecte importante pentru comunitatea locală.
– Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014-2020” precum și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului.
– Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea valorii investițiilor aferente UAT Pitești și a participării Consiliului Local Pitești la cofinanțarea ,,Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014-2020”. Consilierii locali trebuie să aprobe: „din valoarea totală a proiectului, valoarea investițiilor aferente Municipiului Pitești în sumă de 89.482.938 euro, fără TVA, reprezentând cheltuieli eligibile.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii