Web Analytics
scris vineri, 26.07.2024

Pitești. Trafic rutier închis până luni în zona podului peste pârâul Bascov

Situația lucrărilor derulate la Pitești, pe șantierul de pe Calea Depozitelor, acolo unde este construit podul peste pârâul Bascov, este monitorizată zilnic de către municipalitate, inclusiv de primarul Cristian Gentea.

Pitești. Trafic rutier închis până luni în zona podului peste pârâul Bascov

Citește și: Pitești. Sensul giratoriu de pe locul Uzinei de Apă va fluidiza traficul rutier

Edilul Piteștiului a anunțat că dificultatea operațiunilor de stabilizare a structurii podului impune, cu toată bunăvoința și operativitatea constructorului, măsuri restrictive suplimentare.

Astfel, pentru siguranța participanților la trafic și a muncitorilor din șantier, perioada în care este închis traficul rutier pe drumul tehnologic se prelungește de vineri după amiază până luni, 29 iulie!

De luni, 29 iulie, de la ora 10:00, se poate circula din nou pe acest traseu până la finalizarea podului” – a transmis pe Facebook primarul Cristian Gentea.

Reamintim că autovehiculele au la dispoziție rute ocolitoare: spre Râmnicu Vâlcea – strada George Coșbuc, bulevardul Nicolae Bălcescu; spre Calea Câmpulung – A1, dinspre Bascov.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dacă și reparația acestui pod este lucrare complexa, nu trebuie sa ne mire de ce arata orașul Pitesti jalnic..
    Dar asta este , cetățenii orasului au ales pana au cules ..

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...