Web Analytics

În Piteşti sunt două adăposturi pentru persoanele nevoiaşe

de | 24.01.2019 12:56 | Politica si Administratie

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Pitești a asigurat prin Serviciul de Asistență Comunitară “un pat cald” pe timp de noapte pentru oamenii nevoiași, prin cele două adăposturi de noapte. Adăpostul pe timp de noapte Nord are o capacitate de 24 de paturi destinate persoanelor de sex masculin și adăpostul de urgență pe timp de noapte Speranța are o capacitate de 12 paturi destinate persoanelor de sex feminin. Cele două adăposturi funcționează în program de iarnă, în fiecare zi, în intervalul orar 18.00 – 08.00.
În primele zile ale anului, în cadrul adăpostului de noapte Nord au fost 20 de persoane, iar în cadrul adăpostului de noapte Speranța au fost 8 persoane.
Persoanele care s-au prezentat sau au fost aduse la sediile celor două adăposturi au beneficiat de cazare, cazarmament, condiții igienico-sanitare, triaj epidemiologic (asigurarea asistenței medicale primare) și hrană (masă caldă) – asigurată prin protocol de colaborare cu Biserica Sf. Vineri.
În colaborare cu Poliția Locală Pitești, se întreprind acțiuni pentru identificarea persoanelor care au nevoie de adăpost.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole