Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

de | 19.01.2022 20:49 | Actualitate, Home

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri.

Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi ridicate pubelele puse în locuri prestabilite. În perioada următoare, angajații SC Salubritate 2000 SA împreună cu locuitorii din zonele de operare ale utilajului vor stabili locurile în care să fie amplasate pubelele pentru a ușura procesul de golire. Rugămintea societății este ca cetățenii să respecte locurile fixate, astfel încât procesul de ridicare să fie realizat cu ușurință.

Citește și Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

De asemenea, S.C. Salubritate 2000 S.A. anunță un program normal în ziua de sărbătoare națională a Unirii Principatelor Române. Luni, 24 ianuarie 2022, activitatea de colectare a deșeurilor în municipiul Pitești se va desfășura conform graficelor specifice zilelor normale de lucru.

Operatorul Salubritate 2000 S.A. recomandă utilizatorilor să asigure accesul personalului serviciului de salubrizare la recipientele de colectare, în cazul în care luni (24 ianuarie) este zi de colectare.

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: tel: 0248 636 886, dispecerat: 0248 636 535, fax: 0248 215 308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Acest articol este despre: pitesti gunoi,ridicare in regim automat

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed