Pitești: Reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

de | 13.05.2021 15:56 | Actualitate

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au organizat şi desfăşurat două acţiuni de prindere în flagrant delict şi patru percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti și în localităţile Piteşti şi Mioveni, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de mare risc și droguri de risc.

La data de 12 mai a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat trei percheziţii domiciliare în localităţile Piteşti şi Mioveni, la locuinţele a trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de mare risc şi droguri de risc.

Ulterior, în aceeaşi zi, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au prins în flagrant delict, în Bucureşti, doi bărbaţi de 29, respectiv 30 de ani, care ar fi oferit spre vânzare droguri de mare risc.

 

Citește și Argeș: 106 sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală

 

După prinderea în flagrant delict, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul din municipiul Bucureşti al bărbatului de 29 de ani.

La cele patru percheziţii, au fost descoperite şi ridicate 6 comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, aproximativ 150 de grame de substanță pulverulentă, aproximativ 30 de grame de fragmente vegetale, ustensile utilizate la porționarea și cântărirea drogurilor, 6.000 de lei, un pistol cu aer comprimat, precum și alte mijloace de probă.

7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.-S.T. Piteşti, pentru audieri. După administrarea probatoriului, cei cinci au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri preventive.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, iar în activități au fost angrenați și jandarmi din Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii