Web Analytics

Pitești: Reținuți pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice

de | 19.04.2023 15:45 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, în seara zilei de 18 aprilie a.c., cu privire la o stare conflictuală în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun.

Polițiștii de ordine publică s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând un bărbat și o femeie, ambii de 47 de ani, însoțiți de doi minori, de 15 și 13 ani, toți din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, care, după ce au coborât dintr-un autobuz, au avut un conflict cu un bărbat de 29 de ani, care a coborât dintr-un autoturism, cel din urmă relatând că motivul pentru care a oprit este acela că a observat când persoanele în cauză ar fi agresat pe un alt bărbat.

Toate persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției, unde, pe parcursul verificărilor, s-a prezentat și un bărbat de 51 de ani, care a sesizat faptul că a fost agresat fizic de mai multe persoane, în timp ce se deplasa cu un autobuz pe raza municipiului Pitești.

Citește și Tergiversarea lucrărilor de reabilitare ale Biroului Vamal Argeș, în vizorul senatorului Dănuț Bica

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, conform art. 371 și 193 alin.1 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În noaptea de 18 spre 19 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 47 de ani și minorul de 15 ani, ambii din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 19 aprilie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *