Web Analytics
scris miercuri, 19.06.2024

Pitești: Reținut pentru tâlhărie, lovire, amenințare și răzbunare pentru ajutorul dat justiției

În ziua de 18 iunie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, loviri sau alte violențe, amenințare și răzbunare pentru ajutorul dat justiției, și au reținut un bărbat de 30 de ani.

Pitești: Reținut pentru tâlhărie, lovire, amenințare și răzbunare pentru ajutorul dat justiției

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., bărbatul de 30 de ani, cu domiciliul în București, s-ar fi deplasat la locuința fostei concubine, căreia i-ar fi sustras prin acte de violență un lănțic și o brățară din aur, după care a plecat. Ulterior, acesta a revenit la locuința persoanei vătămate, unde, tot prin violență, i-ar fi sustras două inele din aur, fiind sesizate organele de poliție.

Citește și Argeș. Doi tineri reținuți pentru șantaj, loviri și uzurpare de calități oficiale

Ulterior, în cursul nopții, în timp ce se afla în fața imobilului persoanei vătămate, bărbatul a lovit-o cu pumnii în zona capului, pe motiv că aceasta sesizase polițiștii cu privire la faptele săvârșite. De asemenea, în cursul zilei de 17 iunie a.c., bărbatul i-ar fi transmis persoanei vătămate mai multe mesaje de amenințare. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, loviri sau alte violențe, amenințare și răzbunare pentru ajutorul dat justiției, sub supravegherea Parcehtului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În ziua de 18 iunie a.c., în urma activităților desfășurate, cu sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, bărbatul a fost depistat pe raza comunei Bradu, și condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 19 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. De asemenea, cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită