Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

Pitești: Reținut pentru furt calificat

În ziua de 23 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, în care se desfășoară cercetări față de un tânăr de 18 ani, cu antecedente penale.

Pitești: Reținut pentru furt calificat

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 25 aprilie a.c., precum și în ziua de 20 mai a.c., cel în cauză ar fi sustras obiecte vestimentare dintr-un magazine de profil, cauzând un prejudiciu ce a fost stabilit la aproximativ 550 de lei. Bunurile au fost recuperate și restituite reprezentantului persoanei vătămate.

Citește și Aproape 7.000 de oameni au fost înregistrați la un singur domiciliu din România

După administrarea probatoriului, tânărul de 18 ani, care se afla deja sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, dispusă în altă cauză penală, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Urmează ca astăzi, 24 mai, cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită