Web Analytics

Pitești: Reținut după ce a sechestrat un tânăr de 21 de ani

de | 27.03.2020 12:06 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 25.000 de lei. Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, un permis de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe și au reținut un bărbat de 40 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 25 martie a.c., bărbatul ar fi agresat fizic și ar fi lipsit de libertate un tânăr de 21 de ani. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii