Web Analytics
scris marți, 25.06.2024

Pitești: Reținut de polițiști pentru multiple infracțiuni rutiere

În noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Calea Câmpulung din Pitești, au oprit, pentru control, un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din Călinești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că cel în cauză figurează cu dreptul de a conduce anulat.

Pitești: Reținut de polițiști pentru multiple infracțiuni rutiere

De asemenea, din verificări, s-a constatat că autoturismul este neînmatriculat, acesta având valabilitatea numerelor provizorii expirată. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citește și Încep lucrările la terenul de fotbal „Aripi” din Pitești

Având în vedere aceste aspecte, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Totodată, bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită