Web Analytics
scris marți, 07.11.2023

Pitești: Reținut de polițiști după ce a bătut o minoră

În ziua de 6 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, și au reținut un tânăr de 19 ani.

Pitești: Reținut de polițiști după ce a bătut o minoră

Citește și Juniorii de la FC Argeș, Mario Tudose și Patrick Dulcea, convocați la reprezentativa României U19

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în ziua de 5 septembrie a.c., în jurul orei 19:00, tânărul de 19 ani, din Mărăcineni, ar fi agresat o minoră de 16 ani, aceasta suferind leziuni.

În ziua de 6 noiembrie, după administrarea probatoriului, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 7 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...