Web Analytics
scris miercuri, 13.03.2024

Pitești. Refresh prin parcurile de lângă râul Argeș

Primăria Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, dă un… refresh de primăvară în cele două parcuri situate pe malul drept al râului Argeș.

Pitești. Refresh prin parcurile de lângă râul Argeș

Citește și: Termen extins. Facturile la energie termică pot fi plătite la casieriile societății Termo Calor până la finalul lunii

Potrivit unui comunicat de presă al municipalității, în Parcul Ștrand au fost efectuate lucrări de reabilitare a celor trei poduri pietonale ce traversează lacul.

Este vorba, printre altele, despre recondiționarea structurii metalice și înlocuirea elementelor din lemn, cu scopul de a spori gradul de siguranță al vizitatorilor.

În ceea ce privește Parcul Lunca Argeșului, acolo au avut loc lucrări de recondiționare a plaselor metalice deteriorate din spatele porților de pe terenurile de fotbal.

Aceste acțiuni au fost întreprinse pentru a menține standardele de calitate și siguranță în parcul respectiv, asigurând astfel o experiență plăcută și sigură pentru toți utilizatorii” – se mai arată în comunicatul de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *