Web Analytics
scris sâmbătă, 17.06.2023

Piteşti. Program în weekend la Teatrul ”Al. Davila”. Inclusiv la Grădină

Sâmbătă, 17 iunie, la ora 11.30, la Sala Studio „Liviu Ciulei” a Teatrului „Al. Davila” din Pitești este programat spectacolul „Fata moșului și fata babei”, care „îi învață pe copii să facă diferența dintre bun și rău, dintre frumos și urât. E o poveste pentru cei mici predată, cu mare artă, de cei mari”, după cum se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Piteşti. Program în weekend la Teatrul ”Al. Davila”. Inclusiv la Grădină

Citeşte şi: Spectacol folcloric la Pitești: „Ia, tezaur românesc”, la Filarmonică

Seara, de la ora 19, în aceeași sală, Studio, se joacă piesa „De trei ori viață”, în regia lui Thomas Ciulei. „Cum poate un măr să schimbe cursul istoriei? Astrofizicianul Henri și soția sa Sonia, o femeie de afaceri, petrec o seară aproape liniștită acasă. Planurile lor sunt date peste cap pentru că, deodată, Ines și Hubert, șeful lui Henri, sună la ușă, cu o zi mai devreme decât data programată! Cele patru personaje sunt prinse într-o plasă de convenții, pasiuni și frică de singurătate, între conversații despre univers și existența umană. Este o comedie tragică, strălucitoare, despre viață” – scrie regizorul.

Duminică, la ora 11.30, tot la Sala Studio, copiii se pot distra cu „Isprăvile lui Păcală”, iar seara, la ora 20.30, dacă nu plouă, „îndrăgostiți sau nu de teatru și de viață” sunt așteptați la Grădina de vară din Pitești, cu spectacolul „Zâmbete la Grădină”.

Fredonăm împreună șlagăre interpretate de soliștii Secției Revistă „Constantin Zărnescu” de la Teatrul „Al. Davila” și dansăm, așa cum știm, după modelul balerinilor din cadrul aceleiași secții – ne promit organizatorii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *