Web Analytics

Pitești: Primarul Cristian Gentea și city managerul Lucrețiu Tudor au aprins luminițele de Sărbători

de | 5.12.2020 17:59 | Actualitate

 

În această seară, 5 decembrie, în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, la ora 17:30, primarul Cristian Gentea și city managerul Lucrețiu Tudor aulumini aprins iluminatul festiv în Pitești.

Anul acesta, pentru prima dată luminițele de Crăciun se aprind în toate cartierele, nu numai în centrul orașului!

 

Citește și Primăria Pitești anunță reluarea activității în piețele aflate în spații închise

 

Brăduți de Crăciun sunt împodobiți, de asemenea, în numeroase cartiere: Tudor Vladimirescu, Prundu, Craiovei, Războieni, Trivale, Găvana, zona centrală. A fost aprins, totodată, tunelul de lumini pe promenada din centru, unde se poate asculta colinde.

Trebuie însă respectate regulile pentru a nu ne îmbolnăvi, în primul rând distanțarea fizică și portul măștii. Municipalitatea nu organizează anul acesta evenimente de Crăciun, Târg tradițional, Orășel al copiilor sau concerte de Revelion, dar avem, însă, orașul mai împodobit și ne putem bucura de spiritul sărbătorilor aproape de case.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Sa le aprind eu candela,la loc cu verdeață,acestor comunisti imputiti,73 de ani au facut averi,în ultimul timp,e goană dupa putere.Gentea,sa scapi,am votat PNL,sa le sugeti pula,ca tot o sa pierdeți alegerile,javră comunistă.

  2. Bătaie de joc, Mioveni este mult mai mic și frumos,respect pentru primarul Mioveniului,la noi la Pitești au aruncat câteva instalați,câteva globulețe și gata,n-au avut pic de idee cum sa aranjeze centrul,au făcut la mișto sa nu zicem noi că nu avem și noi instalați de sărbători,bătaie de joc domnul primar sa va fie rușine