Web Analytics
scris sâmbătă, 19.08.2023

Piteşti. Poliţia, în control, noaptea, la sălile de păcănele! Zeci de persoane legitimate, paznici amendaţi

În noaptea de vineri spre sâmbătă, 18 spre 19 august, polițiștii de ordine publică împreună cu colegii specializați din Compartimentul Sisteme de Securitate al Secției 4 Pitești au desfăşurat o acţiune în sălile de jocuri de noroc, verificând totodată şi modul de organizare și desfășurare a serviciilor de pază.

Piteşti. Poliţia, în control, noaptea, la sălile de păcănele! Zeci de persoane legitimate, paznici amendaţi

Citeşte şi: Accident în Argeş, la Coşeşti. Atac de panică

Au fost verificate cu acest prilej cinci săli de jocuri de noroc, fiind legitimate 41 de persoane.

Ca urmare a abaterilor referitoare la serviciul de pază, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 300 de lei, conform Legii 333/2003.


Astfel, la una dintre locații, unde paza este asigurată cu personal propriu, polițiștii au constatat că agentul de securitate nu se afla în post, iar după ce s-a prezentat, acesta nu avea asupra sa mijloacele din dotare, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu o amendă de 300 de lei, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş.


La o altă locație, agentul de securitate nu purta asupra sa mijloacele din dotare, fapt pentru care şi cel în cauză a fost sancționat contravențional.

De asemenea, la altă locație a fost acționat butonul de panică, agenții de intervenție din cadrul furnizorului de servicii de pază intervenind în timpul prevăzut de lege, dar fără a purta asupra lor mijloacele din dotare, fapt pentru care ei au fost sancționați contravențional.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *