Pitești. Petrecerea de Paște s-a lăsat cu amenzi de peste 8.000 de lei

de | 25.04.2022 17:38 | Actualitate, Home

Polițiștii argeșeni au desfășurat ample controale în perioada sărbătorilor pascale de anul acesta. La o singură petrecere, au fost aplicate 5 amenzi pentru tulburarea liniștii publice. 

IPJ Argeș transmite: 

Citește și 3.189 de ucraineni au intrat în România duminică

“În noaptea de 24 spre 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitesti au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la un imobil din apropierea unui bloc de locuințe era în desfășurare o petrecere, fiind tulburată liniștea publică prin muzică la volum ridicat.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.200 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială (dintre care trei sancțiuni în valoare totală de 6.500 de lei, aplicate organizatorului).”

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed