Web Analytics
scris duminică, 21.02.2021

Pitești: Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune, fals și uz de fals

 

Pitești: Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune, fals și uz de fals

În ziua de 19 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat trei percheziții în municipiul Pitești, la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Din cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 46 de ani, din Pitești, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi încheiat un contract de închiriere cu o femeie de 53 de ani, administrator al altei societăți, atestând în fals că suprafața a două standuri, închiriate într-un complex comercial din Pitești, este mai mare decât în realitate, cu intenția de a folosi înscrisul pentru a obține sume de bani de la o societate cooperatistă.

 

Citește și Bradu: 22 de persoane amendate pentru că au participat la o petrecere

 

Ulterior, femeia a folosit înscrisul în cadrul unui dosar civil de pe rolul Tribunalului Argeș, solicitând daune materiale ca urmare a diferenței dintre chiriile convenite de societate cooperatistă și noul locatar.

Aceste fapte au produs consecinţe juridice, documentele fiind luate în considerare la stabilirea daunelor materiale de către Tribunalul Argeş, în cuantum de circa 7.000 euro. Cele două persoane au fost conduse la sediul I.P.J. Argeș, pentru audieri. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Distribuie!

0 Comentarii