Web Analytics
scris marți, 10.10.2023

Pitești. Opt proiecte au fost depuse pentru Bugetarea Participativă

Primăria Municipiului Pitești continuă, și în anul 2023, procesul de bugetare participativă – „Piteștiul se implică!”. În intervalul 1 – 30 octombrie are loc procedura de evaluare a proiectelor depuse de către piteșteni.

Pitești. Opt proiecte au fost depuse pentru Bugetarea Participativă

Au fost depuse 8 proiecte. Cinci pentru Parcuri, spații verzi și locuri de joacă, două pentru Amenajare spații publice (mobilier stradal, iluminat public etc.) și unul pentru Mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației. După etapa de analiză a proiectelor depuse urmează afișarea proiectelor eligibile care intră în procedura de vot.

Citește și Peste 90 de cupluri, premiate de municipalitatea piteșteană

Prima ediție a procesului de bugetare participativă, la Pitești, s-a desfășurat în perioada martie – iunie 2022, câștigător fiind proiectul „Amenajare teren multifuncțional pentru fotbal/baschet/tenis, în spațiul viran de pe strada Cornel Chiriac”, aflat, în prezent, în faza de execuție a lucrărilor.

În perioada septembrie – decembrie 2022 a avut loc a doua ediție a procesului de bugetare participativă, în urma căreia propunerea de proiect „Teren multifuncțional pentru fotbal / baschet / tenis – cartier Tudor Vladimirescu” a obținut cele mai multe voturi ale cetățenilor. Acest proiect se află, în prezent, în etapa de achiziție a proiectării și execuției de lucrări.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *