Web Analytics
scris joi, 08.06.2023

Pitești. O nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor mari și a DEEE

SC Salubritate 2000 organizează, în luna iunie, la Pitești a doua campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și a DEEE, de anul acesta, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei.

Pitești. O nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor mari și a DEEE

Campania este programată de joi, 22 iunie, ora 12, până vineri, 23 iunie, ora 13.

Citește și: Şi, totuşi, când începe demolarea stadionului „Nicolae Dobrin”?

Piteștenii pot aduce deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele puse la dispoziție în următoarele puncte de colectare: Găvana III, Bl. A8-A10; Trivale, Complex II, P.T. 608; zona Nord (Nicolae Bălcescu) Bl. L2, Sc. D; Craiovei – Negoiu; Tudor Vladimirescu, Bl. D4-U4.

În containerele respective pot fi aduse: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

NU se pot depozita, în cadrul acestei campanii: deșeuri provenite din construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex: parbrize, anvelope) etc.

Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636.535 până la 23 iunie, ora 14, urmând a fi ridicate în intervalul 26-30 iunie – se mai arată în comunicatul Primăriei Pitești.

Informații suplimentare despre această campanie se pot obține la numărul de dispecerat: 0248/636.535.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *