Web Analytics
scris vineri, 20.10.2023

Pitești: Modalitatea corectă și legală prin care se efectuează debarasarea de deșeurile provenite din construcții și demolări

Locul deșeurilor provenite din construcții și demolări nu este la platformele de colectare, întrucât ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor menajere, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri.

Pitești: Modalitatea corectă și legală prin care se efectuează debarasarea de deșeurile provenite din construcții și demolări

Cum scăpăm de deșeurile provenite din construcții și demolări?

Citește și Drăganu: Inconștiență la volan. Au fost depistați de RADAR cu peste 130 km/h

În urma unei solicitări, Salubritate 2000 S.A. colectează și transportă deșeurile provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară și/sau exterioară a acestora, serviciul fiind taxat în funcție de volumul ridicat. Solicitările pot fi făcute la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/ 215 308, e-mail: salubritate@gmail.com sau direct la sediul din strada Târgul din Vale, numărul 25. Tariful pentru colectarea și transportul acestor deșeuri este de 118,58 lei/mc.

De asemenea, se aduce în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *