Web Analytics
scris luni, 13.12.2021

Pitești. Mașină furată de un bărbat fără permis

”Polițiștii argeșeni au depistat, după o mobilizare exemplară, un autoturism sustras de pe raza municipiului Pitești”, transmite IPJ Argeș. Din primele verificări s-a stabilit că cel care conducea autoturismul la momentul depistării nu deține permis de conducere.

Pitești. Mașină furată de un bărbat fără permis

Polițiștii piteșteni au fost sesizați, în jurul orei 12:00, de către un bărbat de 59 de ani, din Bascov, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Pitești, ar fi lăsat autoturismul cu care s-a deplasat, neasigurat, în apropierea magazinului, iar când a revenit, a constatat că autoturismul ar fi fost sustras.

Citește și: Arhiva primăriei s-a făcut scrum după un control al Curții de Conturi iar primarul de la Beleți Negrești este căutat de poliție

Imediat, autovehiculul în cauză a fost transmis în atenție pentru toate structurile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, ulterior fiind depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, pe DN 73, în zona Clucereasa.

La momentul depistării, autoturismul în cauză, care prezenta avarii, era condus de un bărbat de 39 de ani, din Mărăcineni, din verificări stabilindu-se că cel în cauză nu deține permis de conducere.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost comisă, și luarea măsurilor legale care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită