Web Analytics
scris vineri, 04.12.2020

PITEȘTI: Lucrările de reabilitare și modernizare la blocul Coremi au fost finalizate

În data de 03.12.2020, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Modernizare bloc locuințe sociale Coremi”. Lucrările de reabilitare și modernizare a căminului au fost executate de S.C. DELTA TERMO CONSTRUCT S.R.L., valoarea totală a acestora fiind de 1.955.142,05 lei inclusiv TVA.

PITEȘTI: Lucrările de reabilitare și modernizare la blocul Coremi au fost finalizate

Citește și:  Dr. Tiberiu Irimia, membru în Comisia de Urbanism din CL Piteşti: „Blocuri de multe etaje într-un cartier de case nu voi accepta să se mai construiască în Piteşti”

Investiția, finanțată din fonduri nerambursabile, în cadrul proiectului „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială și economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Pitești”, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, a vizat îmbunătățirea condițiilor de locuit pentru 200 de persoane, locatari ai blocului de locuințe sociale Coremi.

Pentru fiecare dintre cele 99 de garsoniere a fost extins spațiul de locuit cu 10 mp, a fost extinsă rețeaua electrică interioară în spațiile noi, s-au realizat lucrări de anvelopare în vederea creșterii eficienței energetice și lucrări de reparații, acolo unde acest lucru a fost necesar.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită