PITEȘTI: Lucrările de reabilitare și modernizare la blocul Coremi au fost finalizate

de | 4.12.2020 11:31 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În data de 03.12.2020, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Modernizare bloc locuințe sociale Coremi”. Lucrările de reabilitare și modernizare a căminului au fost executate de S.C. DELTA TERMO CONSTRUCT S.R.L., valoarea totală a acestora fiind de 1.955.142,05 lei inclusiv TVA.

Citește și:  Dr. Tiberiu Irimia, membru în Comisia de Urbanism din CL Piteşti: „Blocuri de multe etaje într-un cartier de case nu voi accepta să se mai construiască în Piteşti”

Investiția, finanțată din fonduri nerambursabile, în cadrul proiectului „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială și economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Pitești”, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, a vizat îmbunătățirea condițiilor de locuit pentru 200 de persoane, locatari ai blocului de locuințe sociale Coremi.

Pentru fiecare dintre cele 99 de garsoniere a fost extins spațiul de locuit cu 10 mp, a fost extinsă rețeaua electrică interioară în spațiile noi, s-au realizat lucrări de anvelopare în vederea creșterii eficienței energetice și lucrări de reparații, acolo unde acest lucru a fost necesar.

Acest articol este despre: bloc,coremi,firma,lucrari,oameni,pitesti,primar,recepție

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

FC Argeș U19, lider în topul FRF
FC Argeș U19, lider în topul FRF

Federația Română de Fotbal a publicat clasamentul celor mai bune echipe din Campionatul Național Under 19 în 2021. Topul este condus de FC Argeș, care anul trecut a jucat finala acestei întreceri, pierdută la loviturile de departajare în fața celor de la Viitorul...