Web Analytics
scris luni, 23.08.2021

Pitești: Lucrare de înlocuire reţea termică în zona Nord

Având în vedere demararea lucrărilor de înlocuire a reţelei de pe circuitul primar de alimentare cu energie termică pentru apa caldă de consum, S.C. Termo Calor Confort S.A. informează utilizatorii că, în data de 24.08.2021, în intervalul orar 05:00 – 22:00, va fi sistată furnizarea apei calde de consum tuturor consumatorilor arondaţi PT 204 și Modul 209.

Pitești: Lucrare de înlocuire reţea termică în zona Nord

Blocurile afectate sunt următoarele:

– PT 204: BL L1, L2, L3, L4, L5, L6, B1, B2;

– MODUL 209: BL 1A, 1B, CIPROM, ANL.

 

Citește și Pitești. Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea tâlhăriilor și înșelăciunilor

 

Precizăm că, pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții Termo Calor Confort S.A. sunt informați cu privire la punctele termice și zonele afectate de această lucrare, precum și referitor la ora estimată a reluării furnizării apei calde de consum.

Termo Calor Confort S.A. regretă disconfortul cauzat clienților din zona afectată și îi asigură că echipele sale de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi după finalizarea lucrărilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...