Web Analytics

Pitești. Întâlnire de lucru pentru preluarea unor suprafețe de teren care aparțin CFR

de | 26.01.2023 20:05 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Municipalitatea piteșteană dorește să preia terenuri care aparțin Căilor Ferate Române.

Primarul Piteștiului a participat astăzi la o întâlnire de lucru în care s-a discutat despre acest proiect. „Ne dorim transferul mai multor suprafețe de teren, aparținând Căilor Ferate Române, la domeniul public al municipalității!”, a transmis Cristian Gentea.

Obiectivele proiectului constau în asfaltarea străzii Emanuel Bârzotescu, în zona Prundu Mic; realizarea variantei de deplasare rutieră, paralelă cu Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” la strada Constantin Dobrogeanu Gherea și trasarea a trei benzi de acces spre centrul municipiului, de la Gara Sud până la intersecția Maior Șonțu, cu parcare generoasă.

Citește și Se va extinde rețeaua de canalizare menajeră pe o stradă din Pitești

„Am făcut încă un pas în această direcție, alături de Ionuț Cristian Săvoiu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Vlad Ștefan Niculae, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, și Ninel Cercel, director CNCF CFR SA – Sucursala Craiova, cărora le mulțumesc pentru suport! Mulțumesc, de asemenea, pentru sprijin deputaților Simona Bucura Oprescu și Nicolae Georgescu!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *