Web Analytics
scris joi, 10.10.2024

Pitești: Informații despre acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei

Depunerea cererilor privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, în perioada sezonului rece (01 noiembrie 2024 – 31 martie 2025): condiții și documentație necesară!

Pitești: Informații despre acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei

Potrivit legislației în vigoare, beneficiază de ajutoare de încălzire a locuinței, pe perioada sezonului rece, pentru acoperirea integrală sau, după caz, a unei părți din cheltuielile cu încălzirea locuinței, precum și de supliment pentru energie, pe tot parcursul anului, consumatorii vulnerabili care îndeplinesc condițiile.

Citește și Alte două locuri de joacă modernizate la Pitești

Ajutoarele prevăzute se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere, însoțită, obligatoriu, de documente justificative privind componența familiei, veniturile realizate de membrii acesteia, precum și de acte doveditoare privind locuința sau bunurile deținute de aceștia.

Detalii privitoare la condițiile prevăzute de lege pentru a beneficia de aceste ajutoare, precum și la actele necesare pentru depunerea solicitării, găsiți accesând link-ul:

https://www.primariapitesti.ro/anunt-privind-acordarea…

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...