Web Analytics

Pitești: Finala Campionatului Național de GO

de | 6.11.2018 11:45 | Actualitate

În perioada 8-11 noiembrie 2018 județul Argeș va fi gazda Finalei Campionatului Național de GO, cel mai important eveniment sportiv al Federației Române de GO, care se desfășoară anual la nivel național.

Finala Campionatului Național de GO 2018 este organizată de Clubul Sportiv de GO Meijin Pitești în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș. Competiția sportivă se desfășoară sub egida Federației Române de GO și este un eveniment cofinanțat de Consiliul Județean Argeș.

Pe parcursul celor 4 zile de competiție se vor afla față în față cei mai buni 8 jucători de GO legitimați în cluburi naționale iar dintre aceștia fac parte doi sportivi din județul Argeș, ceea ce a fost un motiv în plus pentru organizarea finalei în Pitești.

Sportivii care vor concura pentru titlul de Campion Național de GO sunt:

1.Pop Cristian-Gabriel – CSM Vatra Dornei

2.Burzo Cornel – CS Kisei Baia Mare

3.Băjenaru Dragoş – CS 361 București

4.Grigoriu Elian Ioan – CS Atari Brăila

5.Ţȋr Dănuţ – CS de GO Meijin Pitești

6.Gheţu George-Cristian – CS Sakata Cluj Napoca

7.Săndulescu Romulus – CS Radu Baciu București

8.Toma Iulian – CS Atari Brăila

Competiția sportivă se va desfășura în incinta Bibliotecii Județeane ”Dinicu Golescu” Argeș, unde Sachelarie Octavian-Mihail, directorul acestei instituții, a pus la dispoziția organizatorilor spațiile necesare desfășurării evenimentului sportiv la cele mai ridicate standarde, astfel că rezultatele obținute să reflecte adevărata valoare a sportivilor participanți.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii