Web Analytics

Pitești: Film în premieră la Cinematograful ”București”

de | 2.03.2022 18:01 | Actualitate, Cultură

Sâmbătă, 5 martie 2022, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat în premieră filmul ,”Mami”. Regia îi aparține lui Celine Sciamma, în rolurile principale fiind Joséphine Sanz, Gabrielle Sanz și Nina Meurisse. Nelly are opt ani și tocmai și-a pierdut bunica pe care o iubea ca pe ochii din cap. Își ajută părinții să facă ordine în casa bunicii și se aventurează în pădurea unde mama ei, Marion, se juca în copilărie și unde a construit și o căsuță din crengi. Într-o zi, Nelly dă în pădure peste o fetiță ce construiește de zor o căsuță. Numele ei este Marion. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Citește și Au furat biciclete din scara blocului. Minorii au fost reținuți

Duminică, 6 martie 2022, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi reproiectat filmul ”România sălbatică”. Regia le aparține lui Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, în rolul principal fiind Adrian Titieni. La confluența dintre Carpați, Dunăre și Marea Neagră, se află unul dintre locurile cu cea mai mare biodiversitate din Europa.

Mărturie stau imaginile surprinse timp de mai bine de 7 ani de către Dan Dinu și Cosmin Dumitrache în cel mai amplu documentar dedicat naturii din țara noastră. Filmul te va purta timp de 2 ore în cele mai sălbatice zone din România, printre cele mai interesante animale, pentru a descoperi cele mai frumoase povești. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *