Piteşti: Femeie rănită pe o trecere de pietoni în cartierul Exerciţiu

de | 21.01.2022 13:27 | Actualitate, Home

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc în cartierul Exercițiu, din municipiul Pitești, mai exact în faţa Pieţei Agroalimentare Traian.

Citeşte şi: Programul de funcționare al Pieței Agroalimentare “Dacia” va fi redus pe 24 ianuarie

Din informații aflăm că în urma accidentului rutier uşor a rezultat o victimă, un o femeie care este conștientă. La fața locului au intervenit paramedicii SMURD.

„Nu sunt probleme deosebite, victimă este o femeie care a fost preluată de către echipajul SMURD.” precizează reprezentanții ISU Argeș.

Foto: www.sursata.ro

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed